Flexcraft neemt afscheid van langdurige medewerker Hans bij zijn pensionering

14 maart 2024

Verdiend pensioen

Na jaren van toegewijde dienst en onschatbare bijdragen bij Flexcraft, is het met een mengeling van trots en weemoed dat Flexcraft afscheid neemt van onze gewaardeerde medewerker, Hans, die met welverdiend pensioen gaat.

Gedurende zijn carrière bij Flexcraft heeft Hans een onuitwisbare indruk achtergelaten op ons bedrijf en op de mensen om hem heen. Als een toegewijde en hardwerkende professional heeft hij talloze projecten en taken met zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd, waardoor hij de waardering en bewondering verdiende van zijn collega's en leidinggevenden.

Als we terugkijken op de vele jaren van samenwerking, kunnen we niet anders dan dankbaarheid voelen voor de bijdragen van Hans aan Flexcraft. Zijn positieve en professionele houding en zijn toewijding hebben een blijvende indruk achtergelaten en zullen altijd worden gewaardeerd.

Bedankt voor alles Hans!

Nu Hans de volgende fase van zijn leven ingaat, willen we hem van harte bedanken voor zijn toewijding en zijn harde werk. We wensen hem alle geluk en vreugde toe in zijn pensioen, gevuld met ontspanning en avonturen.

Uiteraard hebben we Hans niet met lege handen weg laten gaan en heeft hij een mooi Flexcraft pakket gekregen als afscheidscadeau.

Wil je meer weten over werken bij Flexcraft? Lees dan meer informatie op deze pagina of neem gelijk contact op!

Flexcraft Techniek  Neem contact op