Renovatie & Transformatie beurs

6 juni 2023

De Renovatie & Transformatie Beurs is een jaarlijks evenement dat professionals uit de bouw- en vastgoedsector samenbrengt. Het is dé plek waar bedrijven en experts samenkomen om nieuwe trends, innovaties en mogelijkheden te ontdekken op het gebied van renovatie en transformatie. Onze vakkundige Flexcraft medewerkers hebben hier 23, 24 en 25 mei 2023 als standhouder mogen staan om dit geweldige event bij te wonen.

Als Flexcraft hebben we bewust gekozen om aanwezig te zijn op de Renovatie & Transformatie beurs vanwege de sterke connectie tussen dit evenement en onze organisatie. Net als de beurs is Flexcraft ook gericht op het bieden van hoogwaardige oplossingen in de bouwsector. We delen dezelfde passie voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie.

Ontmoet en verbind

Op de Renovatie & Transformatie Beurs in de Brabanthallen draait alles om ontmoeten en verbinden. Het is dé gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde professionals, experts en exposanten die zich bezighouden met renovatie en transformatie. Als standhouder op deze beurs hebben wij van Flexcraft talloze bedrijven ontmoet die geïnteresseerd waren in ons uitzendbureau en de kwalitatieve personeelsoplossingen die wij bieden.

Leren en inspireren

Door deel te nemen aan dit evenement kregen we de kans om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche te ontdekken. Van innovatieve bouwtechnieken tot duurzame renovatieoplossingen, er was veel te zien en te leren. Het was inspirerend om te zien hoe bedrijven vooruitstrevende ideeën en technologieën implementeren om gebouwen te transformeren en te renoveren. Deze inzichten helpen ons om als Flexcraft altijd up-to-date te blijven en onze klanten de beste personeelsoplossingen te bieden.

Flexcraft personeel op de Renovatie en Transformatie vakbeurs

Onze ervaring

Tijdens de Renovatie & Transformatie Beurs hebben we de kans gehad om onze toegevoegde waarde als uitzendbureau te benadrukken. We hebben met bedrijven gesproken over de uitdagingen waar zij voor staan bij het vinden van gekwalificeerd personeel en hoe wij hen kunnen ondersteunen met onze flexibele en gemotiveerde vakkrachten. We hebben onze ervaring en expertise op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw en renovatiesector gedeeld.

Net zoals op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht hebben we een winactie gehouden om een bezoeker van onze stand een geweldige prijs te geven. Wat moest je daar voor doen? Heel simpel! Gooi de hoogste score met 3 dartpijlen en win een compleet verzorgde avond in een Skybox in Het Stadion van Sparta. Blijf via onze Social Media kanalen op de hoogte van wie er gewonnen heeft en op welke beurzen wij in de toekomst staan. Misschien win jij de volgende keer wel een toffe prijs!

Ben jij ook benieuwd hoe wij kunnen helpen met het optimaliseren van uw bouwplanning? Lees dan snel meer over Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie.

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie