Wij hebben werk voor iedereen

Wil jij werk vinden dat écht bij je past?

Ben jij op zoek naar een nieuwe leuke baan? Beter salaris? Dichterbij huis? Of wil je gewoon weten welke jobs er nog meer beschikbaar voor je zijn? Wij hebben altijd werk voor aanpakkers als jou in de horeca, logistiek, productie, commercie en administratie 

A7305052
Flexcraft Enschede

Van uit onze nieuwe locatie in Enschede op het Stationsplein zijn we dé hotspot voor starters en aanpakkers die een baan willen die écht bij ze past. We hebben onze vestiging compleet ingericht tot een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en de koffie altijd voor je klaar staat. Je kunt altijd bij ons langskomen op Stationsplein 10-11 in Enschede.

Bekijk meteen onze vacatures

Het uitzendbureau voor de regio Enschede

Schrijf je in!

Flexcraft is een uitzendbureau dat gelooft in het verbinden van mensen met werk. Want ons werk is zo veel meer dan alleen werk. Het is een plek om te leren, een plek voor ontplooiing, persoonlijke ontwikkeling en ontmoeting.

Wij begeleiden en verbinden dagelijks ruim 10.000 aanpakkers met werk dat er écht toe doet. Hoe we dat doen? Door altijd dat stapje extra te zetten en persoonlijke aandacht de standaard te maken.

A7306021

Kom langs of neem contact op

Wij hebben direct werk voor:
  • Studenten
  • Scholieren
  • Uitzendkrachten

Kom langs en wij helpen jou met het vinden van de beste baan!  Ons kantoor zit op:

Stationsplein 10-11, 7511JD, Enschede

Telefoon: 088 142 55 00

Wij zijn op werkdagen geopend van 9:00 uur tot en met 17:00 uur. 

Route    Bel ons      Stuur een email

Flexcraft Uitzendbureau v2
Over Flexcraft

Op Stationsplein 10-11 in Enschede opent Flexcraft Uitzendbureau haar eerste regionale vestiging waar jij terecht kan voor een baan die bij je past!

Flexcraft helpt al meer dan 16 jaar mensen aan het werk in Nederland. Dagelijks werken er ongeveer 10.000 mensen via Flexcraft in de bouw, techniek, industrie, transport, logistiek, voedingsmiddelen industrie, schoonmaak, zorg en nog vele andere branches. Vanuit verschillende kantoren in Nederland en in het buitenland worden onze opdrachtgevers bediend. 

Flexcraft zit in de top 20 uitzendbureaus van Nederland en groeit hard. Zo heeft Flexcraft onlangs uitzendbureau Axxent overgenomen. Met YoungUp ondersteunt Flexcraft mensen met jobcoaching. Flexcraft Aldiver verzorgt opleidingen met baangarantie.

Zo heeft Flexcraft Uitzendbureau werk voor iedereen! 

Marja anouar

Ontmoet ons team!

Wij staan voor je klaar

Iedere dag staan onze mensen voor je klaar. Persoonlijk contact en een ongedwongen sfeer zijn de kenmerken van ons team. Wij zijn pas tevreden als jij een goede eerste werkdag bij jouw nieuwe baan hebt gehad! 

Vestigingsmanager Anouar en Marjo hebben het uitzendwerk letterlijk in het bloed zitten. Zij hebben samen meer dan 25 jaar ervaring met het matchen van kandidaten.

Schrijf je alvast in en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte baan voor jou beschikbaar is. Wij kunnen jou helpen met het vinden van:

  • Tijdelijk werk / uitzendwerk
  • Vaste baan
  • Opleidingen met baangarantie
  • Beroepsopleidingen

Meer weten?

Schrijf je in         Stuur ons  een Whatsapp

Bezoek Flexcraft uitzendbureau Enschede