Flexcraft Haven, Transport & Logistiek

MicrosoftTeams image 5 55 1 40 edit 55

Over ons

Flexcraft is dé partner voor organisaties die actief zijn in de haven, transport en logistiek. Of er nu behoefte is aan tijdelijk of vast personeel, van heftruckchauffeurs tot planners, wij ontzorgen jouw bedrijf volledig.

Samen met de kandidaten gaan wij op zoek naar de beste opdrachten waar ze meteen aan de slag kunnen! Wij zorgen ervoor dat we samen de ideale baan vinden.

Neem contact op

Ontzorgen

Wij worden een verlengde van de HR-afdeling van jouw bedrijf, je kunt zorgeloos de werving uit handen geven en vertrouwen op de expertise van ons team.

Flexibel

Altijd een passende oplossing, van tijdelijke opdrachten tot vast personeel, samen kiezen we wat het best past bij jouw bedrijf.

Snel contact

Wij hechten waarde aan een goede communicatie. Daarom geven wij altijd binnen 24 uur antwoord op jouw bericht.

haven logistiek

Voor kandidaten

Op zoek naar een nieuwe baan in de Haven, Transport of Logistiek? Wij helpen jou! Samen gaan we op zoek naar de opdrachtgever die helemaal aansluit bij wat jij zoekt. Of je nu tijdelijk of langdurig aan het werk wilt, samen zorgen we ervoor dat jij jouw droombaan vindt.

Je kunt altijd bij ons terecht met vragen en wij zorgen ervoor dat jouw salaris iedere week op je rekening staat.

Neem contact op

AdobeStock 180113431 24

Voor bedrijven

We bemiddelen zowel uitzendkrachten als zzp’ers. Onze mensen worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd voordat wij ze aan je voorstellen. Wij checken alle papieren die wettelijk en voor jouw opdracht nodig zijn, zodat alles volgens de meest recente wet- en regelgeving verloopt. We houden regelmatig contact en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Neem contact op