Werken in de transport
Chauffeur word je niet, dat ben je al

Vrijheid, zelfstandigheid en een machtig gevoel. Dat is wat vrijwel alle chauffeurs in het goederenvervoer zeggen wanneer ze over hun beroep vertellen. Chauffeur word je niet, dat ben je gewoon. Natuurlijk heb je daarvoor wel een gedegen opleiding nodig. Een opleiding die wij voor je hebben.

DSC0585 klein
BBL Vrachtwagenchauffeur

Om chauffeur te worden, kun je niet zonder de benodigde rijbewijzen. Daarnaast moet je van alles weten over de goederen die je gaat vervoeren. Daar is onze BBL-opleiding voor bedoeld. Je werkt gemiddeld vier dagen per week. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt voor de nodige theorielessen. Voor de uren die je werkt, verdien je je eigen salaris. Er zijn verschillende mogelijkheden voor je opleiding. Maar wij helpen je sowieso om zo voordelig mogelijk de benodigde papieren te halen, inclusief je rijbewijzen. De kosten daarvan zijn voor onze rekening, waarvan jij een klein deel terugbetaalt via je salaris.

BBL Vrachtwagenchauffeur

DSC0653 klein
Leerwerktraject Vrachtwagenchauffeur

Heb jij je autorijbewijs al en wil je chauffeur goederenvervoer worden? Dan is het leerwerktraject Vrachtwagenchauffeur echt iets voor jou! Via Aldivèr ga je fulltime aan de slag en haal je binnen een half jaar je vrachtwagenrijbewijs. Om kennis te maken met jouw toekomstige baan, kun je bij één van onze leerbedrijven twee maanden op proef laten zien wat je in je mars hebt. Natuurlijk kun je ook hier gebruik maken van een voordelige spaarfinanciering met een lage eigen bijdrage en een voordelige bonusregeling.

Leerwerktraject Vrachtwagenchauffeur

Informatiepakket aanvragen

Geïnteresseerd in bovenstaande opleiding met baangarantie?

Vul het formulier in en je ontvangt gelijk het informatiepakket!