Open dagen ROC Tilburg

Aldiver open dag

Kom langs op de open dagen van ROC Tilburg

Kom jij uit de buurt van Tilburg en overweeg jij om te gaan werken en leren in de transport en logistiek? Wil je direct een goed salaris verdienen om leuke dingen te doen én wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen om uiteindelijk je vakdiploma te behalen? Start dan volgend schooljaar een BBL-traject via Aldivèr!

Wij zijn Aldivèr. Al sinds 2006 zijn we actief in het verzorgen van leerwerktrajecten en dit jaar zijn wij weer aanwezig op de open dagen van ROC Tilburg. Wij staan op de open dagen op de volgende data: 20 november 2022, 26 januari 2023 en 16 maart 2023. Vergeet je niet in te schrijven op deze pagina als je naar onze stand komt. Wij geven namelijk dit jaar gratis speakers weg. Mis het niet!

WhatsApp Image 2022 11 10 at 12.12.11

Waar kun je ons vinden op de open dag van ROC Tilburg?

Je zal in eerste instantie verwacht worden bij de receptie van het hoofdgebouw op de locatie Stappegoorweg 183. Bij de receptie wordt je hartelijk welkom geheten en krijg je meer uitleg over waar je moet zijn. Voor de opleiding Transport en Logistiek zal je eerst het gehele schoolgebouw moeten doorlopen. Heb je het schoolgebouw doorlopen? Dan kun je buiten oversteken naar het bijgebouw.

Hier loop je vervolgens zo de praktijkruimte in. Een ruimte waar je straks vaker te vinden bent. Hier staan wij met onze stand tijdens de opendagen. Wij van Aldiver vertellen je uiteraard die dag samen met de docenten graag meer over de BBL opleiding.

Waarom kiezen voor Aldivèr

Een professionele opleiding

Persoonlijke en professionele begeleiding zorgt voor de juiste voortgang van het werken & leren traject.

Opleiding met baangarantie

Wij bieden je baangarantie; direct aan het werk bij toonaangevende werkgevers die we samen selecteren.

De beste en goedkoopste rijopleiding

Flexibel in de keuze van de verkeersschool; samen bepalen we wat het beste bij je past.

Schrijf je in en ontvang een gratis speaker!

Klinkt een BBL Traject als muziek in de oren? Laat dan hieronder je gegevens achter en kom je gratis speaker ophalen op de open dag.

Bezoek ons op een van de volgende dagen!
  • Zondag 20 november 2022
  • Donderdag 26 januari 2023
  • Donderdag 16 maart 2023

Een dag op ROC Tilburg